Jdi na obsah Jdi na menu
 


ff VII Dirge of Cerberus

15. 10. 2013

 

Hlavní postavy Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus

3. 5. 2009

ObrazekVincent Valentine:

Věk: 30

V Dirge of Cerberus je Vincent hlavní postavou. Během hry odkrýváte Vicentovu minulost. Ve svém srdci stále nosí dívku jménem Lukrécie, kterou tragicky miloval. Je to skvělý střelec a jako svou zbraň používá brokovnici. Vincentův otec Grimoire byl spolupracovníkem Lukresie, ale zemřel během nehody v laboratoři. Vincent se může při boji transformovat do stvoření jako Galian Beast nebo Chaos.V Dirge of Cerberus se musí Vincent znovu postavit proti profesoru Hojovi a zastavit ho dřív, než bude pozdě.

ObrazekLucresia Crescent:

Věk: neznámý

Lukresia byla ambiciózní výzkumná asistentka, která byla sponzorovaná při výzkumu Shinrou. Pracovala po boku Vincentova otce, jenže její chybou došlo k nehodě, při které zemřel. Po jeho smrti byl Lukresii přidělen k ochraně právě jeho syn Vincent. On se do ní zamiloval, ale Lukresie se naopak zamilovala do Hoja, se kterým i čekala dítě. Hojo však ještě nenarozenému dítěti implantoval buňky Jenovy, když se to Vincent dozvěděl, střetl se s Hojem, ale prohrál. Lukresie je tedy matkou Sephirotha.

ObrazekReeve Tuesti:

Věk: 38

Reeve byl bývalým zaměstnancem Shinry, ale byl obviněn ze zrady a propuštěn. Nyní je členem a vůdcem organizace WRO ( World Regenesis Organization ), která má za úkol chránit svět proti všem útokům. Celou jeho organizaci pravděpodobně sponzoruje Rufus. Je to užitečný důvěrník a přítel Vincenta.

 

 

ObrazekShalua Rui:

Věk: 24

Shalua pracuje pro Reeva a jeho organizaci WRO. Snaží se najít svoji dlouhu ztracenou sestru. V boji přišla o oko a levou ruku. S Vincentem se setkává na samém začátku hry.

 

 

 

ObrazekCait Sith:

Věk: neznámý

Cait Sith tráví svůj čas s Reevem a jeho organizací WRO. Je to také krom Vicenta jediný další hratelný charakter. Rád se převléká za Reeva.

 

 

 

ObrazekYuffie Kisaragi:

Věk: 19

Ani ve Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus nesmí chybět tato nezbedná holčina. I po událostech ve Final Fantasy VII: Advent Childern zůstala v kontaktu s Reevem a Cidem. Opět se přidá k Vincentovi a bude ho hlídat na každém kroku. Je také členkou WRO.

 

 

ObrazekShelke Rui:

Věk: 19

Je to sestra Shaluae, kterou jako malou holku zajali  lidé, říkající si Deepgroung Soldiers, a donutili ji spolupracovat s nimi. Je počítačový expert. Při útoku na základnu WRO se potká se svou sestrou a po vysvětlení situace se k vám přidá a bude pomáhat Vincentovi v boji proti Deepground Soldiers. 

 

 

ObrazekAzul The Cerulean:

Věk: 33

Člen skupiny Tsviets, což jsou členové Deepground Soldiers, hledající tzv. Protomaterii, se kterou by mohli ovládat Chaos, silný útok, který má Vincent. Přezdívá se mu Azul The Cerulean ( Azul Blankytný ). Je vysoký a má neuvěřitelnou sílu. Jako zbraň používá tankový kanón. Miluje souboje a války.

 

 

ObrazekNero The Sable:

Věk: 23

Nero je také člen Tsviets. Přezdívá se mu Nero The Sable ( Tmavý Nero ), protože má schopnost pohltit vše co chce do temnoty, ze které se dá jen těžko utéct. Nero je bratr Weisse, o kterém vždy mluví s citem v hlase. 

 

 

 

ObrazekRosso The Crimson:

Věk: 25

Další člen Tsviets, tetokrát ženského pohlaví. Je rychlá a mrštná jako puma. Její tělo je zbarveno do krvava. Zakeřná a vražedná Rosso by nejraději viděla všechny lidi na Zemi mrtvé.

 

 

 

ObrazekWeiss The Immaculate:

Věk: 21

Jeho přezdívka by se dala přeložit jako Weiss Neposkvrněný. Svojí velkou sílou si zjednal velký respekt u všech vojáků Deep Groundu, takže se mu jen málokdo odváží odporovat. Zároveň je to vůdce Tsvietsu. Kdysi býval dokonce členem SOLDIERS. Bujuje s pomocí dvou mečů katan.